Wat doen we?

Lisette en Michel, kortom Limi Traiteur, verwelkomen u in hoeve Sint-Jansbron voor al uw feestgelegenheden. Elke verjaardag, communie, huwelijk, doopfeestje, koffietafel, … wordt met zorg en passie onder handen genomen. Ieder bepaalt zijn eigen formule: brunchen, lunchen, recepties, bbq (barbecues), buffetten, menu’s, … Kortweg alles groot en klein voor elk gezellig samenzijn.

 

In hoeve Sint-Jansbron zijn er zalen beschikbaar, maar wij twijfelen niet om uw wensen ook op verplaatsing in vervulling te laten gaan. Ook afhalingen en leveringen zijn mogelijk. Voor elk budget en voor elk idee is Limi met u mee. Met veel plezier zullen we u een op maat gemaakt concept voorstellen, zoals u het belieft.

 


Bbq, Lunch & Brunch

Tijdens de zomermaanden organiseren Lisette & Michel hun eigen festiviteiten.  BBQ's, Lunches & brunches tot in de puntjes uitgewerkt!

 

Feestdagen

Tijdens de Feestdagen staat Limi Traiteur klaar om jullie met open armen te ontvangen. Of het nu Pasen, Halloween, Kerst of Nieuwjaar is. Voor updates van deze feestdagen; volg Limi Traiteur via Facebook of volg hier het Nieuws!

Feesten

Voor al uw feestgelegenheden. Elke verjaardag, communie, huwelijk, doopfeestje, koffietafel, … wordt met zorg en passie onder handen genomen.

Voor Lisette & Michel is niets teveel om uw feest tot in de puntjes te regelen!